Shtyp

Lukić, Ivana

.

lukic ivanaIvana Lukić punon si psikologe dhe mësuese në një gjimanz të Beogradit. Ajo koncepton dhe drejton seminare psikologjie për nxitjen e kreativitetit dhe është organizatore e shumë kampeve pushimi për fëmijë. Libri i saj (Ne) pitaj me kako sam u vlerësua në vitin 2016 me çmimin e revistës javore Politikin zabavnik.