përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Cosey

.

coseyCosey, i lindur në vitin 1950 në Lozanë, është një vizatues filmash zviceran, i vlerësuar me disa çmime. Pasi kreu shkollën profesionale si disenjator, Cosey punoi që nga viti 1970 për vizatuesin e librave vizatimorë Derib. Në vitin 1975 nisi serinë e suksesshme aventureske Jonathan, që u pasua nga episode dhe ilustrime të panumërta.

partner projektesh

traduki partners 2014 d