përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Layaz, Michel

.

layaz michelMichel Layaz, i lindur në vitin 1963 në Fribourg, radhitet ndër shkrimtarët më të rëndësishëm zviceranë të brezit të vet. Jeton në Lozanë dhe Paris. Për romanet e tij është nderuar me disa çmime. Disa nga veprat e tij janë botuar të përkthyera në italisht, gjermanisht dhe bullgarisht. Përkthime të tjera, sidomos në anglisht, janë duke u realizuar.

Uebfaqe

partner projektesh

traduki partners 2014 d