përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Bănulescu, Daniel

.

banulescu danielDaniel Bănulescu u lind në vitin 1960 në Bukuresht. Kreu studimet për inxhinieri, por vendosi të punonte si shkrimtar i lirë. Ndër publikimet e tij, për të cilat është vlerësuar me disa çmime, numërohen romane, vëllime me poezi dhe teatro. Veprat e tij janë përkthyer e botuar në gjermanisht, anglisht, frëngjisht, hungarisht, holandisht, bullgarisht, sllovenisht dhe suedisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d