përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Rothmann, Ralf

.

rothmann ralfRalf Rothmann u lind në vitin 1953 në Shlesvig dhe u rrit në Zonën e Rurit. Pas përfundimit të Shkollës së Lartë dhe një vizite të shkurtër të Shkollës Tregtare, ai bëri një shkollë ndërtimtarie, punoi disa vjet si murator dhe më pas në profesione të ndryshme, ndër të tjera si tipograf, si përkujdesës mjekësor dhe kuzhinier. Prej vitit 1976 jeton në Berlin. Për librat e tij është vlerësuar me shumë çmime.

partner projektesh

traduki partners 2014 d