Shtyp

Bauer, Wolfgang

.

bauer wolfgangWolfgang Bauer u lind në vitin 1970, studioi fillimisht islamistikë dhe më pas gjeografi dhe histori në Tybingen. Prej vitit 1994 punon si gazetar. Për reportazhet e tij është vlerësuar me Çmimin Katolik për Median dhe me Prix Bayeux Calvados të Correspondants de Guerre.

uebsajt