përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Grigorcea, Dana

.

grigorcea danaDana Grigorcea u lind në vitin 1979 në Bukuresht, studioi filologji gjermane dhe holandeze në Bukuresht dhe Bruksel. Me një fragment nga romani Das primäre Gefühl der Schuldlosigkeit u laureua në Klagenfurt, në konkursin "Ingeborg Bachmann" në vitin 2015, me çmimin 3sat. Pas shumë vitesh në Gjermani dhe Austri ajo jeton me të shoqin dhe fëmijët në Cyrih.

www.grigorcea.ch

partner projektesh

traduki partners 2014 d