përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Poeteka - Tirana In Between: bursa qëndrimi për 2017

.

512 tiranaPër herë të pestë radhazi "Poeteka" ka shpallur bursat e programit të rezidencave "Tirana in Between". Në bashkëpunim me TRADUKI-n dhe Ministrinë e Kulturës së Shqipërisë shoqata kulturore fton kandidate dhe kandidatë të interesuar nga Europa Juglindore që të aplikojnë deri më datën 15 shkurt 2017 për një qëndrim katërjavor në Tiranë.

Shpallja (anglisht)

partner projektesh

traduki partners 2014 d