përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Ilić, Ljiljana

.

ilic ljiljanaLjiljana Ilić u lind në vitin 1971 në Beograd. Studioi gjerrmanistikë pranë Universitetit të Beogradit. Pas përfundimit të shkollës nisi të punonte për median dhe paralelisht merret me përkthime letrare. Deri tani, ka botuar përkthime nga Jenny Erpenbeck, Thomas Brussig, Leopold Szondi, Eva Voeller, Miranda July dhe Robert Seethaler. Është anëtare e shoqatës së përkthyesve letrarë të Serbisë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d