përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Dada

Zullo, Germano; illustriert von Albertine Zullo.

506 germano zmagoNë kapërcim me pengesa Rogeri dhe kali i tij Dada janë një dyshe e pathyeshme, deri kur një ditë Dada nuk ka më fuqi. Çfarë ka ndodhur? Rogeri bën gjithçka për ta ndihmuar shokun e tij – por as mjeku e as psikologu, as kura me vitamina e as pushimi i rekomanduar nuk sjellin shërim. Shkaku në fakt është i thjeshtë, por për këtë duhet vrarë pak mendja. Laureat i "Prix Enfantaisie" 2014.

Dada i Germano Zullo-së është botuar në sllovenisht (fragment), përkthyer nga Anja Keber, me titull Zmago, nga botimet Sodobnost International, Lubjanë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d