përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Zullo, Germano

.

zullo germanoGermano Zullo u lind në vitin 1968 në Gjenevë. Pas përfundimit të Shkollës së Lartë shëtiti Europën për dy vite radhazi, ndërsa më pas punoi si llogaritar. Prej vitit 1996, në bashkëpunim me ilustruesen Albertine, ka botuar libra për fëmijë pranë shtëpisë botuese Joie de lire, si edhe dy romane të vetat për të rinj. Krahas letërsisë për fëmijë e të rinj, Germano Zullo shkruan edhe poezi dhe tregime erotike.

partner projektesh

traduki partners 2014 d