përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Žmak, Jasna Jasna

.

zmak jasna jasnaJasna Jasna Žmak u lind në vitin 1984 në Pula (Kroaci) dhe ka studiuar dramaturgji në Zagreb. Shkruan tregime dhe shkrime kritike dhe punon si asistente artistike në Departamentin e Dramaturgjisë të Akademisë së Artit Dramatik në Zagreb. Ka publikuar ndër të tjera dy drama dhe librin me prozë Moja ti (2015). Një përzgjedhje me tregime të saj e ka publikuar edhe në uebsajtet mojati.tumblr.com dhe cudnamjesta.tumblr.com.

partner projektesh

traduki partners 2014 d