përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Schmidt, Arno

.

schmidt arnoArno Schmidt u lind në vitin 1914 në Hamburg, pasi kreu maturën dhe një trajnim në biznes, prej vitit 1937 deri në vitin 1940, ai u bë llogaritar në Greiffenberg (Silezi) dhe nga viti 1940 deri në vitin 1945 ishte ushtar, kryesisht në Norvegji. Që nga viti 1947 ka qenë shkrimtar i lirë dhe ka jetuar, ndër të tjera, në Saarland dhe në Darmstadt, që nga viti 1958 në Bargfeld. Arno Schmidt vdiq në Celle në vitin 1979.

Uebsajt

partner projektesh

traduki partners 2014 d