përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Die Griechen und die Fremden

Dihle, Albrecht.

497 Dihle grci i stranciKy libër fton për një udhëtim në mbi njëmijepesëqind vjet histori të Greqisë. Me një përshkrim të gjallë të botës helene, duke filluar nga mikenët e deri në shekullin V pas Krishtit lexuesi njihet me detarët, si Skilakin e Kariandës, me dijetarët, si Poseidonin, dhe me prijësit, si Aleksandrin e Madh, që skicuan, përshkruan dhe zhvendosën kufijtë e terra cognita-s.

Die Griechen und die Fremden [Grekët dhe të huajt] nga Albrecht Dihle, është botuar në përkthimin serbisht (fragment) nga Aleksandra Kostić me titull Grci i stranci pranë shtëpisë botuese Karpos, Loznica.

partner projektesh

traduki partners 2014 d