përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Baur-Timmerbrink, Ute

.

baur timmerbrink uteUte Baur-Timmerbrink u lind në vitin 1946 në Austrinë e Epërme dhe vetëm në moshën 52-vjeçare mësoi se i ati kish qenë një GI amerikan. Pas një kërkimi intensiv, arriti ta kontaktonte, por nuk krijoi dot lidhje me të. Prej vitit 2002 ajo angazhohet vullnetarisht te shoqata GItrace, një organizatë britanike që mbështet bijtë e pushtimit për të gjetur etërit e tyre. Ute Baur-Timmerbrink jeton në Berlin.

partner projektesh

traduki partners 2014 d