përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Ivanović, Marija

.

ivanovic marijaMarija Ivanović, e lindur në vitin 1981 në Calw (Gjermani), jeton në Vjenë. Studioi nja dy semestra skulpturë në Shkollën e Lartë të Artit në Berlin-Weißensee, pastaj përkthim pranë Universitetit të Vjenës, si edhe pranë Universitetit të Zagrebit në institutet e gjermanistikës, historisë dhe kroatistikës. Shkrimet dhe përkthimet letrare të saj janë botuar në revistat letrare manuskripte, Literatur und Kritik dhe kolik.

partner projektesh

traduki partners 2014 d