përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Hartmann, Lukas

.

Pressebild Lukas Hartmann copyright Bernard van Dierendonck Web 72dpiLukas Hartmann, i lindur në vitin 1944 në Bernë, ka studiuar gjermanistikë dhe psikologji. Ka qenë mësues, gazetar dhe këshilltar mediash. Sot jeton si shkrimtar i lirë në Spiegel pranë Bernës dhe shkruan libra për të rritur e fëmijë. Është njëri prej autorëve më të njohur të Zvicrës dhe romanet e tij janë rregullisht në listën e librave më të shitur. Bis ans Ende der Meere u shpërblye në vitin 2010 me Çmimin e Letërsisë 'Sir Walter Scott' në kategorinë e romanit historik.

www.lukashartmann.ch

partner projektesh

traduki partners 2014 d