përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Marino, Patric

.

patric marino by udruga kursPatric Marino u lind në vitin 1989 në Bernë. Studioi letërsi në Institutin Zviceran të Letërsisë dhe në Universitetin e Lozanës e më pas themeloi, bashkë me dy kolege, zyrën e letërsisë Olten. Ai u afirmua si shkrimtar në vitin 2012 me tregimin Nonno spricht, një deklaratë dashurie për gjyshërit e tij nga Jugu i Italisë. Tregimi u vlerësua me disa çmime. Patric Marino është anëtar dyshes electro poetry "Die Astronauten", albumi debutues i të cilës u  publikua në vitin 2015. Ai banon në Cyrih.

partner projektesh

traduki partners 2014 d