përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Qose, Belfjore

.

qose belfjoreDr. Belfjore Qose është pedagoge në Departamentin e Letërsisë në Tiranë. Më përpara ka punuar si pedagoge në Universitetin e Bedrit dhe Universitetin e Durrësit. Poezitë dhe tregimet e saj janë botuar në për revista letrare në Shqipëri dhe në vende të tjera. Së shpejti pritet të dalë në treg vëllimi i parë me poezi. Në vitin 2014 Belfjore Qose u shpërblye me çmimin e dytë të festivalit të poezisë në Vushtrri.

partner projektesh

traduki partners 2014 d