përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Milojković, Dušica

.

milojkovic dusicaDušica Milojković u lind në vitin 1960 në Beograd, ku jeton dhe punon edhe sot. Pasi kreu gjermanistikën, nisi të punonte si përkthyese, redaktore dhe gazetare për agjencinë e lajmeve, TANJUG, dhe gazetën e përditshme, Blic. Por më së shumti i pëlqente të përkthente libra. Prandaj edhe prej vitit 2014 punon për shtëpinë botuese beogradase, Laguna, për të cilin ka përkthyer mbi 20 libra nga gjermanishtja, ndër ta, librin Grrrimm të Karin Duves, përkthimi i të cilit u realizua me mbështetje nga TRADUKI. 

partner projektesh

traduki partners 2014 d