përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Jančovski, Tihomir

.

jancovski tihomirTihomir Jančovski  u lind në vitin 1967 në Shkup, Maqedoni. Para moshës 30-vjeçare jetoi në Shkup, Bruksel dhe në ishullin e Siathosit, për pak kohë në Amsterdam, e për një kohë më të gjatë në Londër dhe Budapest dhe pastaj u kthye në qytetin e tij të lindjes, ku jeton si vepron si mësues i gjuhës dhe letërsisë maqedonase, si shkrimtar, editorialist dhe përkthyes. Ka publikuar deri tani gjashtë vëllime me poezi, poezitë e tij janë përkthyer në disa gjuhë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d