përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Pongrašić, Zoran

.

pongrasic zoranZoran Pongrašić u lind në vitin 1961 në Nova Gradiška, Kroaci, dhe u rrit në Zagreb. Shkruan romane, vëllime me proza, skenarë, radiodrama etj. Vepra e tij është shpërblyer me disa çmime dhe është përkthyer në disa gjuhë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d