përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Viktor Veizaj, Sabina

.

viktor veizaj sabinaSabina Viktor Veizaj u lind në vitin 1982 në Berat, Shqipëri. Studioi gazetari në Tiranë dhe kreu një mastër në politologji. Sot është gazetare për çështje ekonomike për kanalin televiziv Top Channel. Ka botuar deri tani vëllimin me poezi Myshku i Muzgut. Në vitin 2012 fitoi çmimin e parë në Festivalin Ndërkombëtar të Podujevës.

partner projektesh

traduki partners 2014 d