përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Tripković, Dragana

.

tripkovic draganaDragana Tripković u lind në vitin 1984 në Malin e Zi dhe është poete dhe dramaturge. Ka studiuar në Fakultetin e Artit Skenik në Podgoricë dhe është bashkëthemeluese dhe drejtuese e grupit teatror ATAK. Dragana Tripković punon si redaktore dramash në Teatrin Kombëtar të Malit të Zi dhe ka botuar disa cikle me poezi. Poezitë e saj janë përkthyer ndër të tjera në gjermanisht, anglisht dhe italisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d