përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Halili, Ervina

.

halili ervinaErvina Halili u lind në vitin 1986 në Prishtinë (Kosovë) dhe ka studiuar letërsi të krahasuar në Vilnius dhe Prishtinë. Është poete, eseiste dhe studiuese e letërsisë. Ka punuar edhe si moderatore në radio dhe është një ndër themelueset e Qendrës për bashkëpunim kulturor. Ka botuar ndër të tjera ciklet me poezi Trëndafili i Heshtjes (2004), Vinidra (2008) dhe Amuletë (2015).

partner projektesh

traduki partners 2014 d