përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Florian, Filip

florian filipFilip Florian u lind në vitin 1968 në Bukuresht, është shkrimtar rumun. Romanet e tij janë bestseller dhe janë botuar disa herë në Rumani. Romani Degete mici është përkthyer në hungarisht, gjermanisht, polonisht, amerikanisht, sllovenisht, sllovakisht, italisht, spanjisht dhe bullgarisht. Edhe romanet e tjera të tij janë përkthyer në disa gjuhë. Ka fituar disa bursa dhe çmime dhe ka qenë edhe i ftuar në shumë festivale dhe aktivitete letrare ndërkombëtare.

partner projektesh

traduki partners 2014 d