përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Rogova Gaxha, Blerina

.

rogova blerinaBlerina Rogova Gaxha u lind në vitin 1982 në Gjakovë (Kosovë). Studioi letërsi në Universitetin e Prishtinës. Studimin master e mbylli me një punim për format e prozës në veprën e Ismail Kadaresë. Aktualisht drejton redaksinë e kulturës së të përditshmes Zëri, për të cilën shkruan rregullisht editorialë. Krahas shumë artikujve në shtypin periodik të Kosovës, ka botuar edhe dy vëllim me poezi, Gorgonë (2009) dhe Kate (2013).

partner projektesh

traduki partners 2014 d