përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Myftiu, Bessa

.

myftiu bessaBesa Myftiu, e lindur në Tiranë, studioi letërsi dhe punoi fillimisht si gazetare. Në vitin 1992 shkoi për të jetuar në Gjenevë, ku ka punuar si docente në degën e pedagogjisë. Besa Myftiu ka publikuar skenarë, poezi, prozë dhe përkthime. Për romanin e saj të parë Confessions des lieux disparus ajo u vlerësua me Prix Pittard de l’Andelyn.

partner projektesh

traduki partners 2014 d