përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Wie ich Papa die Angst vor Fremden nahm

Schami, Rafik.

479 schami wie ich papaVajza e vogël nuk e kupton të atin. Ai është trupmadh e i fortë dhe di të bëjë gjithçka, madje edhe magji, por ka frikë nga të huajt. Shoqja e saj, Banja, është nga Tanzania, por i ati nuk e njeh. Po sikur ta marrë babanë me vete te ditëlindja e Banjas, ku vijnë të gjithë të afërmit e saj?

Wie ich Papa die Angst vor Fremden nahm [Si ia hoqa babit frikën nga të huajt] nga Rafik Schami dhe Ole Könnecke (Ilustrimet) ka dalë në sllovenisht (fragment), përkthyer nga Tina Mahkota, me titullin Kako se je pogumni očka nehal bati tujcev, pranë botimeve Založba Zala, Lesce.

partner projektesh

traduki partners 2014 d