përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Панорама, 2/2014

z13 panoramaNë këtë edicion, revista bullgare Панорама [Panorama] i përkushtohet letërsisë bashkëkohore të Zvicrës frankofone. Me stilet dhe temat e shumëllojshme autoret dhe autorët e përfaqësuar aty prezantojnë larminë e tyre të madhe. 

Revista Панорама, 2/2014, me realizuese Reni Yotova-n, është botuar pranë botimeve Panorama, Sofje. Përkthimet në bullgarisht janë të Reni Yotova-s, Vessela Genova-s dhe Todorka Mineva-s.

partner projektesh

traduki partners 2014 d