përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Rosa, Hartmut

.

rosa hartmutHartmut Rosa u lind në vitin 1965 në Lërrah. Është profesor i sociologjisë së përgjithshme dhe teorike pranë Universitetit "Friedrich  Schiller" në Jena, si edhe drejtor i kolegjit "Max Weber" në Erfurt. Në fokus të punës së tij, ndër të tjera, janë sociologjia e modernes, diagnozat e kohës, komunitarizmi, shanset e mobilizimit për angazhimin qytetar dhe teoritë e shkencave sociale.

partner projektesh

traduki partners 2014 d