përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Sofsky, Wolfgang

.

sofsky wolfgangWolfgang Sofsky, i lindur në vitin 1952, studioi sociologji, filozofi dhe politologji. Ka qenë profesor sociologjie në Universitetin e Gëtingenit dhe Erfurtit dhe punon prej vitit 2001 si docent privat, autor dhe analist politik. Esetë e tij publikohen rregullisht në median gjermanofone. Në vitin 1993, për librin e tij Die Ordnung des Terrors u nderua me çmimin "Geschwister-Scholl".

partner projektesh

traduki partners 2014 d