përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Dražić, Relja

.

drazic reljaRelja Dražić, i lindur në vitin 1954 në Bogojevo, punon në Entin e Kulturës së Vojvodinës, ku mbulon sektorin e botimeve. Veç kësaj, drejton prej disa vitesh Edition Nojzac, në fokus të të cilit është letërsia austriake. Ndër përkthimet e Relja Dražić-it numërohen vepra shkrimtarësh të njohur, si Hugo von Hofmannsthal, Adalbert Stifter, Joseph Roth, Robert Musil, Heimito von Doderer, Thomas Bernhard, Gerhard Amanshauser, Andreas Okopenko dhe Robert Schindel.

partner projektesh

traduki partners 2014 d