përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Restaurant Dalmatia

Marinić, Jagoda.

468 marinic restoranMia i ka realizuar dëshirat e saj: ajo më në fund ka arritur të fusë këmbë në Kanada si fotografe. Por pas çmimit të parë që e katapulto drejt e në zemër të skenës artistike, nuk i vjen lumturia e madhe, por bllokada. Rafaeli, dashuria e saj e madhe, e bind për të bërë një udhëtim në Berlin – qyteti ku është rritur. Sidomos në një vend ajo kishte qenë e lumtur në rini të saj: në restorantin e tezes së saj, Zora, "Dalmatia", në Wedding. Mia kthehet aty dhe ky kthim shndërrohet në një udhëtim në të djeshmen, në Berlinin Perëndimor të periudhës së transformimit dhe në Kroaci, vendi i prindërve të saj.

Restaurant Dalmatia [Restorant Dalmatia ] nga Jagoda Marinić ka dalë në kroatisht (fragment), përkthyer nga Romana Perečinec, me titullin Restoran Dalmacija, pranë botimeve Hena com, Zagreb.

partner projektesh

traduki partners 2014 d