përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Pristojan život: lezbejske kratke priče sa prostora Ex Yu

Hrsg. Dragoslava Barzut.

463 barzut pristojan zivotNjë vëllim përmbledhës me tregime të shkurtra për lesbizmin nga autore me prejardhje nga ish-Jugosllavia. Bazuar në edicionin origjinal në gjuhën serbe, që është botuar nga organizata beogradase Labris, vëllimi që përfshin 42 tregimet e 21 autoreve nga Serbia, Kroacia, Bosnja-Hercegovina dhe Sllovenia është plotësuar në Maqedoni me tregime autoresh maqedonase.

Pristojan život: lezbejske kratke priče sa prostora Ex Yu [Jetë e ndershme: tregime të shkurtra lesbike nga hapësira e ish-Jugosllavisë], përgatitur për botim nga Dragoslava Barzut, ka dalë në maqedonisht (fragment), përkthyer nga Nikolina Andova Šopova dhe Dragana Evtimova, me titull Пристоен живот: Лезбејски кратки раскази од просторот на Екс Ју pranë botimeve Templum, Shkup.

partner projektesh

traduki partners 2014 d