përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

La Preuve

Kristóf, Ágota.

460 kristof dokazotLa Preuve Ágota Kristóf vazhdon historinë e romanit Le Grand Cahier. Vendlindja e dy binjakëve Klaus dhe Lukas gjendet në luftë. Klaus kapërcen kufirin dhe e lë Lukasin vetëm në shtëpinë e gjyshes. Kur kthehet pas tridhjetë vjetësh, Lukasi është zhdukur. Dëshmia e vetme për të kaluarën e përbashkët është "fletorja e madhe".

La Preuve [Prova] nga Ágota Kristóf është botuar në maqedonisht (fragment) përkthyer nga Maja Bojadžievska me titull Доказот pranë botimeve Sigmapress, Shkup.

partner projektesh

traduki partners 2014 d