përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Karfanaum ali As killed

Novak, Maja.

458 novak karfanaumSikurse e sugjeron vetë titulli, një roman kriminal i mirë, që mbetet tërheqës deri në faqen e fundit. Por Karfanaum ali As killed është më shumë se kaq: Është një histori, që i sjell bashkë të gjithë popujt e Jugosllavisë në fillim të viteve '90 të shekullit XX, një histori për muratorë jugosllavë në Lindjen e Mesme dhe fatet e saj.

Karfanaum ali As killed [Kafarnaum ose As killed] nga Maja Novak është botuar në maqedonisht (fragment), përkthyer nga Lidija Arizankovska, me titullin Карфанаум или As Killed, pranë botimeve Begemot, Shkup.

partner projektesh

traduki partners 2014 d