përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Arizankovska, Lidija

.

arizankovska lidijaLidija Arizankovska, e lindur në vitin 1966 në Shkup, studioi në Universitetin "Shën Kiril dhe Metod", ku kreu magjistraturën dhe doktoratën dhe sot punon si profesore. Fokusi i punës së saj shkencore dhe kërkimore përfshin lëmin e gjuhëve sllovene dhe maqedonase. Ka marrë pjesë në shumë seminare, tubime shkencore, konferenca dhe kongrese brenda dhe jashtë vendit dhe është autore e një numri të madh artikujsh shkencorë dhe përkthimesh letrare.

partner projektesh

traduki partners 2014 d