përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Pilules bleues

Peeters, Frederik.

450 peeters plave piluleLibri vizatimor autobiografik Pilules bleues rrëfen një historinë e dashurisë ndërmjet piktorit të ri Fred dhe Katit simpatike. Kur kjo i thotë se ajo vetë me të birin janë të infektuar me virusi HI, Fredit i duhet të përballet me një dallgë ndjenjash kundërthënëse. Pa patetizëm ose sensacionailzmus dhe në një stil plot humor, megjithë seriozitetin e temës, autori përshkruan një jetë me virusin HI.

Pilules bleues [Pilula të kaltra] i Frederik Peeters-it është botuar në serbisht (fragment), përkthyer nga Goran Lakićević Kostrović, me titull Plave pilule, pranë botimeve Komiko, Novi Sad.

partner projektesh

traduki partners 2014 d