përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Peeters, Frederik

.

peeters frederikFrederik Peeters u lind në vitin 1974 në Gjenevë. Studioi komunikim pamor dhe punon si autor librash vizatimorë. Qysh në vitin 1995, në vitin e përfundimit të studimit, a në kuadër të konkursit "Nouveaux Talents" ai fitoi çmimin e parë në Festivalin e Sierre-s. Ndër veprat më të suksesshme të tij është libri autobiografik vizatimor Pilules bleues (2001), për të cilin ai ndër të tjera është vlerësuar edhe me çmimin "Rodolphe Töpffer". Në vitin 2014 Pilules bleues u bë film në Francë.

Uebsajti

partner projektesh

traduki partners 2014 d