përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Ловец на разкази

Pantic, Mihajlo .

396 Pantic lovec na razkaziShkrimtari Mihajlo Pantić e quan veten "gjuetar tregimesh". Kjo përzgjedhje me ese ka si temë bazë të lexuarit dhe të shkruarit. Tekstet trajtojnë me humor dhe thellësi një diapazon të gjerë temash dhe përsiatjesh të autorit.

Përzgjedhja me ese Ловец на разкази [Gjueti tregimesh] i Mihajlo Pantić-it është botuar pranë botimeve "Stigmati", Sofje. Ajo është përgatitur dhe përkthyer nga serbishtja në bullgarisht (fragment) nga Zhela Georgieva.

partner projektesh

traduki partners 2014 d