përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Timotijević, Miroslav

.

timotijevic miroslavMiroslav Timotijević është profesor në Departamentin e Historisë së Artit të Fakultetit Filozofik në Beograd. Është autor dhe bashkautor i shumë veprave shkencore, ndër to: Teodor Ilić Češljar 1746-1793 (1989), Srpsko barokno slikarstvo (1996) për pikturën serbe në periudhën e barokut dhe Katarina Ivanović: prva srpska slikarka (2004) për piktoren serbe Katarina Ivanović. Me mbështetje nga TRADUKI është botuar në gjermanisht libri i tij Rađanje moderne privatnosti. Privatni život Srba u Habzburškoj monarhiji od kraja 17. do početka 19. veka.

partner projektesh

traduki partners 2014 d