përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Božiković, Michel

.

bozikovic michaelMichel Božiković, lindur në vitin 1971 në Zürich, studioi filozofi, politologji dhe publicistikë në Konstanz dhe Zürich. Prej vitit 2000 deri në vitin 2006 kishte një studio ku prodhonte disqe dhe një shtëpi botuese. Ka qenë kapiten dhe prej vitit 1992 punon si autor dhe konceptues reklamash. Në vitin 2011 publikoi romanin debutues Drift, i cili qysh atë vit u nominua për Çmimin "Ingeborg Bachmann".

partner projektesh

traduki partners 2014 d