përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Underground comedy

Boytchev, Hristo.

441 boytchev podzemna komedijaNën Romë, Napoli, Aleksandri, Sicili dhe Afrikë të Veriut gjenden mijëra kilometra me katakombe. Ndokush beson se në këtë labirint ende jetojnë njerëz, pasardhës të mutuar të banorëve të Perandorisë Romake...  Një dramë e dramaturgut bullgar Hristo Boytchev, i cili në skenën e sotme të teatrit bashkëkohor evropian konsiderohet si vijues i linjës së Beckettit dhe Ioniescos.

Underground comedy e Hristo Boytchev-it është botuar në bosnjisht (fragment) përkthyer nga Žarko Milenić me titull Podzemna komedija pranë botimeve Connectum, Sarajevë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d