përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Der Holocaust

Benz, Wolfgang.

324 benz der holocaustNë këtë libër Wolfgang Benz gjurmon historinë e gjenocidit kundër hebrenjve – nga përjashtimi dhe privimi i të drejtave deri te vrasjet masive të industrializuara. Krahas fajtorëve ai ka vënë në fokus sidomos viktimat. Një kapitull të veçantë ia ka kushtuar edhe gjenocidit ndaj sintit dhe romëve.

Der Holocaust [Holokausti] i Wolfgang Benz-it është botuar në serbisht (fragment) përkthyer nga Milutin Stanisavac me titull Holokaust pranë botimeve Altera, Beograd.

partner projektesh

traduki partners 2014 d