përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Matković, Mica

.

matkovic micaMica Matković u lind në vitin 1973 në Lubjanë (Slloveni), studioi filozofi dhe kroatisht, serbisht dhe maqedonisht në Fakultetin Filozofik të Lubjanës. Përkthen nga kroatishtja dhe serbishtja në sllovenisht. Një ndër librat e përkthyer prej saj është "Evropa danes in drugi eseji" me shkrime nga Miroslav Krleža të përzgjedhura prej saj.

partner projektesh

traduki partners 2014 d