përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Popović, Milorad

.

popovic miloradMilorad Popović, shkrimtar, eseist dhe poet, u lind në vitin 1957 në Lipa Cucka, pranë Cetinjes (Mal i Zi). Në vitin 1981 u botua libri i tij i parë, vëllimi me poezi Sa trga glodara. Vijuan shumë vëllime të tjera me poezi si dhe një sërë librash me ese. Milorad Popović-i ka marrë disa çmime për veprën e tij. Në vitin 2013 atij iu dha çmimi i njohur Meša Selimović për romanin Karnera.

partner projektesh

traduki partners 2014 d