përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Matić, Andrija

.

matic andrijaAndrija Matić, i lindur në vitin 1978 në Kragujevac, mbrojti doktoratën në degën e letërsisë angleze në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Beogradit. Në vitin 2006 iu botua romani i parë Nestanak Zdenka Kuprešanina. Një vit më pas publikoi një studim për T.S. Eliot-in. Vijuan dy romane të tjerë: Šaht (2009) dhe Pomračenje u pet slika (2013) si dhe vëllimi me tregime Muzej savremene umetnosti (2010). Andrija Matić jeton dhe punon në Stamboll.

Uebfaqja

partner projektesh

traduki partners 2014 d