përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Salihu, Astrit

.

salihu astritAstrit Salihu u lind në vitin 1966 në Prishtinë. Ka kryer studimet në Fakultetin Filozofik të Prishtinës ku aktualisht punon si profesor i jashtëm. Në vitin 2008 mbrojti doktoratën në Fakultetin Filozofik të Zagrebit. Është redaktor i revistës "NJOHJA" dhe përveç një morie artikujsh dhe esesh ka publikuar edhe disa libra shkencorë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d