përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Imamović, Jasmin

.

imamovic jasminNjë roman historik që e kthen lexuesin në vitin 1350, në Bosnjën mesjetare, në një epokë të karakterizuar nga sundimi i Stjepan Kotromanić-it të Dytë. Në traditën e artit më të mirë rrëfyes të Bosnjës, Jasmin Imamovići ka arritur që të krijojë një libër mjaft tërheqës dhe që mund të lidhet fare mirë me aktualitetin e sotëm.  

Molim te, zapiši [Shkruaje, të lutem] nga Jasmin Imamović është botuar në sllovenisht (fragment), përkthyer nga Jurij Hudolin, me titullin Prosim te, zapiši, pranë botimeve Apokalipsa, Lubjanë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d